Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer

Blog nieuws titel lorem ipsum dolor sit amet

< terug naar overzicht

Heb jij vragen over de nieuwe emissienormen? Wil jij worden ontzorgd in ontstoffing? Zoek je slimme flexibele verbindingen? Wil jij zeefbespanningen zonder dikke naden? Loopt jouw proces niet lekker en wil je graag advies?

Onze accountmanagers staan je graag te woord op de beurs Solids Antwerpen op 20 & 21 november 2024 en nemen je mee in hoe wij er altijd naar streven 'het verschil te maken'. Als creators of hi-tex solutions gaan wij samen met jou op zoek naar oplossingen om jouw processen te optimalseren en de kans op stilstand te minimaliseren.

CREATORS OF HI-TEX SOLUTIONS

Verminderen van stofhinder of standtijd optimaliseren? Wij adviseren graag!

Van het controleren van het reinigingssystemen, filtermateriaal tot de afdichtingen en appendages. Het meten van debieten en drukverschillen en het uitvoeren van een lekdetectie. Wij bekijken het complete prodces voor een goed beeld van de installatie, de staat van het filtermateriaal en eventuele specifieke aandachtspunten. 

Een oplossing op maat nodig? Geen probleem, dat regelen we in onze eigen productie!

Van luchtverdeelslangen op maat voor een zuiver binnenklimaat tot pekelnetten voor de kaasindustrie en zelfs het ontwikkelen tot matrassen met een optimaal comfort voor de medische industrie. Samen met onze klanten ontwikkelen we dagelijks innovatieve producten en oplossingen! 

Kom jij ook? Meld je dan via de link hieronder aan:

Uitnodiging

 

"Onze organisatie is volledig gericht op het leveren van een totaalpakket voor onze afnemers; zowel in de producten die we zelf ontwikkelen als het advies en onze service."
Rob Aukema, Directeur

Kunnen wij je helpen of heb je een vraag? Neem contact met ons op!